FREELANCE GRAFISK DESIGNER

Har din virksomhed perioder, hvor der er brug for en ekstra grafisk designer, skal du have udarbejdet tryksager, ny grafisk identitet, grafik til sociale medier eller udarbejdet din nye hjemmeside, så kan jeg hjælpe. Jeg arbejder freelance hos virksomheder og på bureauer – inhouse eller fra mit eget kontor i det smukke Lundeborg på Fyn.

MINE KOMPETENCER

k

Kunstbøger

Jeg har stor erfaring i opsætning af smukke kunstbøger og coffétablebøger. Fra layout til færdigt produkt. 

Ny grafisk identitet

Skal din virksomhed have nyt logo, lidt mere moderne fonte eller måske nye farver … så udarbejder jeg gerne en ny designguide for din virksomhed.

Programmer

Jeg arbejder i følgende programmer, og er Mac-bruger. Adobe CC: InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Office: Word & Powerpoint. Web: WordPress. Nyhedsbreve: MailChimp.

Fra idé til tryk/skærm

Alt fra de første idéer til du står med det færdige produkt i hånden eller på skærmen.

Web Design

Hjemmesider i responsiv og moderne design i WordPress CMS, så du nemt selv kan vedligeholde din side.

Sociale Medier

Whiteboard-animationer, billeder og opslag til Instagram, Facebook, LinkedIn.

hvem er jeg?

Jeg hedder Charlotte Brunholt og bor i det naturskønne område Lundeborg. En lille perle der blev “verdenskendt” da Ove Bager skrev de velkendte ord: Er du trist og har du sorg i sinde, så tag med mig ned til Lundeborg. Efter godt 25 år som ansat grafiker på trykkeri og reklamebureau i Svendborg og Odense, fik jeg mod på livet som freelancer. Jeg elsker den kreative proces ved hvert projekt og sætter samtidig stor pris på at lave et solidt og ordentligt stykke håndværk. Jeg er struktureret i mit arbejde og har stor erfaring med alle former for tryksager. Og jeg er inkarneret Mac-bruger!

ÅRS ERFARING i den grafiske branche

søde og glade kunder

igangværende projekter

kopper kaffe

Nogle af mine projekter

Dette er bare et par eksempler på nogle af de opgaver jeg har løst. For at følge med i de nyeste projekter, så følg mig på Instagram @brunholt_grafiskdesigner

Følg løbende med i mine projekter på Instagram @brunholt_grafiskdesigner

MÅ JEG GIVE ET BUD PÅ

DIN NÆSTE OPGAVE!

Kontakt mig endelig, hvis du har brug for en pris, sparring omkring en opgave eller bare vil have en uforpligtende snak om din opgave over en kop kaffe.